Prof. Gerda Vrbova

profVrbova

Intervju med professor Gerta Vrbova, ledande neuroscientisk från University College London och medicinsk rådgivare till Ultratone.

Numera vet vi värdet av motion och hur viktig roll träning spelar i viktkontroll och figuranpassning. Och hur viktig motion och träning är när vikten bör behållas. Vi vet att när musklerna är aktiva, passar ett brett spektrum av kroppens processer pågår som kommer att fortsätta under lång tid efter den fysiska aktiviteten stoppas. Muskelfibrer ändra dess proportioner att vara starkare och mer motståndskraftig, förbättrar cirkulationen och bränna fler kalorier, vilket resulterar i centimetertab och gradvis viktminskning.

– Men hur du tränar?
– Hur kan en hälsosam kost i kombination med det mest effektiva sättet att trimma, ton och ställa kroppen, eller att forma och skulptera den?
– Gör vad du måste göra för att vara både fysisk och ansträngande att ha en effekt?
– Tar det lång tid och vara mycket tidskrävande?
– Finns det andra sätt att nå resultat?

Professor Gerta Vrbova tror att det inte bara är ett annat sätt, men även ett bättre sätt.

Fråga: Professor, kan du berätta om detta spännande upptäckt?

SVAR: Citat från vår vetenskapliga studie * “elektronisk stimulering kan uppnå mycket högre aktivitet än andra utbildningssystem. Systemets adaptiva potential är därför gränsöverskridande “.

* Vad lär kronisk stimulering oss Om Muscle Plasticitet? Dirk Pette, MD, och Gerta Vrbova, MD, Muscle & Nerve juni 1999.

FRÅGA: Betyder det bio-elektroniska stimulering kan få oss i form snabbare?

SVAR: Ja, och även förbättrad utbildning potential, så att du kan träna längre.

FRÅGA: Tror du någon form av elektronisk stimulering?

SVAR: Våra kroppar är mycket mer sofistikerade än en på / av-knappen. En hel rad kemiska signaler samverkar för att kommunicera med och rekrytera muskelmassa, de snabba muskler, muskler hållning och kropp forma muskler. Olika mönster och variabla sekvenser är nödvändiga för att lossa fettet för att förbättra blodcirkulationen, toxiner urladdning och föryngra huden. Därför kräver olika behandlingar helt olika applikationer. ULTRATONE utrustning använder det unika konceptet att automatiskt varierande frekvenser, mönster stimulering, bredder puls, vågformer och “ramptime”, kollektivt kallas fysiosekventiel att möta specifika muskler och vävnader. Sanningen att säga var ULTRATONE pionjär inom området. Med dessa program kan uppnå mer än med vanlig träning eftersom, som nämnts i våra studier, “kan alla motoriska muskler (dvs även de som inte nås av normal träning) aktiveras samtidigt med samma aktivitetsmönster.”

Fråga: Professor, kan du berätta vad fördelarna använder bio-stimulering program för kroppskonturering?

SVAR: För män och kvinnor kan dra nytta av regelbunden motion för kroppskonturering är det största hindret den tid det tar att identifiera musklerna när oanvända eller slappna av musklerna inte kan kännas och kan inte enkelt stimuleras. Ofta är dessa muskler aktiveras inte frivilligt, till exempel. genom utbildning. Till exempel. buk, bäcken, kräver vanligen specifika hårda och svåra övningar för kvinnor att få en platt mage och män en “sex-pack`. Med normal träning kan tillbringade timmar med fel muskler, som också kan vara mycket enkel. Men med fysiosekventielle program muskler kan nås individuellt, precis av klinikern väljer de muskler som särskilda former av kropp och ansikte, som nu aktiveras omedelbart och direkt med koncentrerad träning utan stress och trötthet. Under normal träning svarar endast 50 till 60% av muskel potential för en kort tid innan de svimmar. Med bio-stimulering kan uppnå en högre andel av dessa muskler, och för att aktivera dem under en lång tid. Men också det faktum att varje muskel tränas många gånger med bio-stimulering under en 30-minuters behandling är unik och talar för sig själv, och de fördelar detta vetenskapligt baserade tekniken erbjuder, i syfte att uppnå omedelbara resultat med kroppen eller ansiktsbehandling formning.

FRÅGA: Men är brist på motion är inte reträtt?

SVAR: Det är ett stort plus att denna typ av elektronisk stimulering inte är inblandad stress och utmattning. De naturliga endorfiner som ger en känsla av välbefinnande, släpptes av de sekvensielle impulser, och den efterföljande förlängning av musklerna är en vinst för en komplett muskel träning. Ändå behövs fysisk ansträngning för att förbättra det kardiovaskulära systemet, och fingerfärdighet. Elektronisk stimulering gör det möjligt att utföra fysisk träning på ett mer effektivt sätt och bidrar till att förbättra verksamheten funktioner.

FRÅGA: Är avkoppling enda priset?

Svar: Det finns många ytterligare fördelar med en stimulering behandling, vilket lämnar kroppen fast, smal och ser bra ut. Förmodligen den mest betydande mervärde är en högre uthållighet tröskel. Det beror på att de fysiosekventielle program faktiskt kan ändra sammansättningen av muskelfibrer. Som nämnts i vår tidigare nämnda studie: “Förändringen i muskelfibrerna proteiner förekommer parallellt med ombyggnad av Z disken och riskerar att leda till en förstärkning av muskelfibrer. Detta innebär att det inte bara är de långsamma muskler som är mer effektiva, men de stora musklerna – de snabba muskler -. Också utvecklar resistens mot utmattning ”

FRÅGA: Finns det andra viktiga fördelar, förutom att utföra kropp och ansikte forma?

SVAR: Självklart. Bortsett från effekten av toning, lyft, formning och uppstramande muskler, för denna typ av elektronisk stimulering mycket effektiv massage aktivera lymfsystemet att tvätta bort toxiner, som allmänt stöd till bantning behandlingar, till fastigheten föryngra huden, för rehabilitering av muskler och en hel mängd andra fördelar. “*

* Se Unified Treatment System (UTS) från ULTRATONE Futura Pro.

F: Vad betyder “Multitasking förmåner”?

SVAR: Det är den sista framsteg när det gäller skönhet: kroppen och ansiktet kan behandlas separat eller samtidigt med olika fysiosekventielle program för varje område.

FRÅGA: Men, professor Vrbova om träning med bio-stimulering kan uppnå bättre och snabbare resultat med vår kropp forma muskler, signalerar det slutet på fysisk träning?

SVAR: Tvärtom. Alla sporter män och – kvinnor är fullt medveten om att den bättre form de är i, desto mer träning de kan hantera. För vanliga män och kvinnor som leder ett stillasittande liv, regelbundna stimulering behandlingar öka njutningen av idrott blir nu både roligare och lättare. Bio-stimulering är en underbar upptakt till andra former av motion sådan. Pilates, som mjuknar och sträcker lemmar eller aerob träning som aktiverar det kardiovaskulära systemet. Elektronisk stimulering kan användas före utbildad för att förbereda muskelgrupper och maximera konditionen, eller efter genomförandet av fysisk aktivitet som ett hjälpmedel i muskel förnyelse.

FRÅGA: Kan du sammanfatta värdet på dina upptäckter för oss?

SVAR: Människor har alltid funnit lösningar på sina problem om och när de upptäckte dem. Vi kan inte bortse från det faktum att våra liv har blivit mer stillasittande och fysisk träning därför inte lika lätt tillgängliga eller kräver en extra ansträngning. Elektronisk stimulering som ULTRATONE är det vetenskapliga svaret till alla som vill ha en förbättring av kropp och formar ansiktet, och vill behålla en sund kropp. När jag läste om män och kvinnor som bestämmer sig för att drastiska lösningar såsom kirurgi för att ändra sin kropp och ansiktsdrag, eller produkter som Botox, som kan ha en potentiellt långvarig och skadlig effekt på muskler, eller när jag hör om idrottare och andra idrottare som använder droger för att förbättra sina prestationer, jag tycker att alla ska ha kunskap om biologisk stimulering finns en mycket säkrare och hälsosammare sätt att uppnå en naturlig ansiktslyftning, för att minska oönskade fett och förbättra konditionen och muskler prestationer. *

* Citerat från “Medicinska och terapeutiska tillämpningar”.

Intervju inspelad i London. Copyright Ultra Scientific Instruments Ltd.