Skeptisk forskare handen

Skeptical forskare vände de utmärkta resultaten från Ultratone!

INTERVJU MED DR. OLIVER Wenker, MD, MBA, DEAA, professor i anestesiologi, chef för Technology Upptäckter, adjungerad professor i hälsoinformatik, VD för Internet Scientific Publications, LLC Sugar Land, Texas, USA:

“Dr Wenger är här intervjun lite ovanligt, eftersom vi – i stället för att fokusera på din stora medicinska kunskaper i dina teser och forskning som VD för ett förlag – att prata om dina personliga erfarenheter med ett visst system som har gett dig kroppen och ansiktet du vill du ”

Fråga: Du var i Schweiz 2 år sedan för en serie konferenser och blev inbjuden till en Master Class, som hölls i Zürich av Kristin Schaefer Centofanti på ULTRATONE Futura Pro Bioenergi-system. Till en början ditt intresse i händelse uteslutande professionella som läkare och forskare, samt test av effektiviteten i systemet du väljer att använda dig själv som en försökskanin. Är det korrekt? Kan du beskriva ditt första möte med denna teknik?

Svar: Jag hade hört talas om ULTRATONE och några av sina konkurrenter. Jag beslöt att titta på produkten och se vilken enhet (ULTRATONE Futura Pro) kunde. Jag tog Master Class och använde mig själv som försökskanin. Jag blev mycket förvånad över effekten på mina rynkor (biostimulation och ultraljud i ansiktet). Rynkor var nästan borta efter 20 minuters behandling. De kom tillbaka efter några timmar, men denna effekt var tillräckligt för att få mitt intresse. Andra kursdeltagare berättade om biostimulation och ultraljud på kroppen och även försökt sälja mig den utrustning de köpt från konkurrenten, för att köpa en ULTRATONE. Det var den bästa reklamen för mig. Yrkesmän var desperata att få tag på ULTRATONE apparater. På den tiden bestämde jag mig för att köpa en Futura Pro att prova på själv för att se om det kunde vara en affärsmöjlighet i USA.

Fråga: Vad hände?

Svar: Jag köpte Futura Pro på plats och beställde en flygning till London nästa dag för att köpa systemet. Jag återvände senare till USA och började använda den på mig själv – både på kroppen och ansiktet.
Resultatet är häpnadsväckande.

 

Bme Life Dr. Wenker