Kost & Motion

fruit-pantene

En smal och trimmad kropp får du med motion – i kombination med biostimulation – och en vettig kost.

Din kropp skvallrar om dina matvanor. Felaktig kost dyker upp som fettdepåer, celluliter, hudbristningar redan som tonåring. Mörka ringar under ögonen och livlös hud är också ett resultat av felaktig kost. Detta kan förändras och förbättras med kostförändringar och speciella behandlingar med Bio-stimulering.

Strunta i snabbantningskurerna! De gör att du får tillbaka kilona efter kuren och ofta med råge d v s att du väger mer än före kuren. Kroppen kompenserar och förbereder för kristider! Undvik fett och kolhydrater i kosten och ersätt dem med proteinrik kost och massor av grönsaker. Du blir både vackrare, friskare och får mer energi, bättre livskvalitet och större självförtroende. Det är ditt val.

Vi vill alla leva längre, vara aktiva och friska även i hög ålder. Men var är glädjen av ett långt liv, när livet består av följdtillstånd eftersom vi äter fel saker som kan leda till hjärt / kärlsjukdomar, diabetes, artrit, allergier o s v

Har du redan gjort allt du kan, tycker du, och det finns fortfarande fett i midjan och buken, som du inte kan bli av med och inte träna bort då är inte hoppet ute, utan då kan Ultratones kavitation och biostimulation lösa problemen åt dig.